Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Cadouri, natural, sinergie

Ador să merg la târgurile unde meșterii populari își expun produsele în care pun măiestrie, imaginație, talent și efortul de a duce tradițiile românești către generațiile viitoare. Dar când am întâlnit într-un astfel de târg un om care a pus în mesteșugul său și grija pentru mediu, am fost de-a dreptul fascinată.

Doamna Eva este un om atât de blând și cald, încât te molipsește instantaneu cu bucuria din vocea și ochii săi care vorbesc despre pasiunea ei. De câțiva ani creează coșuri decorative, absolut superbe, din… ziare reciclate. Deși la prima vedere ai zice că sunt din ratan, am fost surprinsă să aflu că sunt împletite manual din ziare rulate și apoi vopsite. În loc să ajungă la gunoi sau să ajute la aprinderea focului, ziarele sunt reciclate în cel mai frumos mod posibil, devenind obiecte decorative, dar și utile. Mi-a povestit cu vădită plăcere despre modelele de coșuri pe care le creează, și am fost surprinsă să văd de la coșulețe de pâine, la coșuri decorative care îmbracă spectaculos ghivecele de flori, până la coșuri destinate animalelor de companie.Instantaneu, mi-am imaginat cosmeticele Tuelle Autentic ambalate, livrate și păstrate în astfel de coșulețe rezistente în timp. Eu cred că drumurile noastre nu s-au întâlnit întâmplător. Ne leagă același drag de a face lucruri hand made, de respect pentru natură și roadele ei, inclusiv de dorința de a recicla.

Totul a început cu o pânză din fibră naturală de cânepă, obținută într-un proces 100% natural, începând de la semănat, cules, recoltat, până la procesul complex de obținere a fibrei din plantă: topit, uscat, melitat, pieptănat, tors, terminând mai apoi cu țesutul într-un război de țesut manual.

Mă bucur enorm că am cunoscut-o pe doamna Eva și că avem această frumoasă colaborare. De Sărbători, ne-am dat mâna și am creat pentru voi posibilitatea de a oferi celor dragi daruri 100% naturale. Cremele naturale Tuelle Autentic vin ambalate într-un coșulet realizat din tuburi de ziare reciclate. Dăruiește cu drag un cadou ivit din dragoste și pasiune pentru natură!