Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Cum ajutam pielea sa-si gaseasca echilibrul?

Ajutati-va pielea sa-si gaseasca echilibrul! Toamna friguroasa si gerul iernii trezeste «strajerul» corpului nostru, pielea.

La temperaturi scazute, vasele de sange de la suprafata pielii se contracta si astfel sustin mentinerea temperaturii corpului. Acest lucru insa duce si la scaderea cantitatii de oxigen si a nutrientilor transportati.

In aceste conditii pielea capata un aspect tern, lipsit de vitalitate. Temperaturile scazute stimuleaza porii sa se deschida mai des cu intentia de a permite sebuumului sa ajunga la exterior, cu scopul refacerii filmului hidrolipidic. Din cauza dezechilibrelor, in lipsa unei cantitati insuficiente de sebuum pielea se deshidrateaza, lucru propice aparitiei ridurilor. Pot aparea inflamatii, roseata la schimbarea brusca a temperaturii.

Cum ajutam pielea sa-si gaseasca echilibrul?

Prin indepartarea toxinelor si purificarea pielii, indepartarea celulelor moarte, reglarea secretiei de sebuum si aditie de vitamine si minerale, printr-o hrana sanatoasa.

Pasul 1 – Masca de fata

Se aplica saptamanal o masca detoxifianta sau revitalizanta. Se aplica prin masare timp de 2-3 min si apoi se mentine 10-15 min pe un ten uscat, sau 20-30 de min pe un ten mixt/normal. Se emulsioneaza pe fata printr-un masaj circular cu mainile usor umede si apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Pasul 2 – Crema hidratanta

In fiecare zi se aplica o crema potrivita tipului de ten, pentru a va proteja pe toata perioada zilei.

Pasul 3 – Apa tonica

Seara dupa curatarea tenului se aplica o apa tonica. Peste noapte lasati tenul sa respire.