Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Intrebari frecvente

Din darurile naturii am creat formulări inteligente, sigure și eficiente pe termen lung, pentru persoane deschise la o experiență unică, aceea de a trăi în sinergie cu natura.

Produsele Tuelle Autentic nu conțin apă, ele conțin 100% substanțe active naturale, provenite din ingrediente obținute prin procedee simple.

Prezența apei în compoziția produselor atrage necesitatea utilizării de conservanți proveniți din sinteza chimică, pentru a împiedica dezvoltarea microorganismelor și degradarea compoziției. Produsele Tuelle Autentic nu conțin substanțe provenite din sinteza chimică.

Ingredientele sunt furnizate de natură. Ele provin din materie vegetală în procent de 100%, din surse sigure și controlate.

45% din materiile prime sunt organice, naturale, certificate Ecocert.

40 % sunt ingrediente obținute prin presarea la rece a semințelor și părților oleaginoase ale plantelor.

32 % sunt uleiuri esențiale obținute prin distilare.

18 % sunt uleiuri obținute prin macerarea florilor, frunzelor sau scoarței sau prin măcinarea cojilor semințelor.

10 % din materiile prime sunt extracte obținute prin extracție cu CO2. Această metodă este ecologică și nepoluantă, curată, de înaltă tehnologie, agreată de organismele de certificare bio, ce permite obținerea unui randament superior presării la rece.

Produsele Tuelle Autentic sunt amestecuri studiate din punct de vedere al structurii și compoziției în elementele active a uleiurilor vegetale, sunt echilibrate și destinate unor aplicații diverse, astfel încât printr-o utilizare constantă pe termen lung să aducă multiple beneficii.

Pentru că ne dorim ca toate prietenele noastre să folosească produsele Tuelle Autentic fără nicio grijă, trebuie doar să luați legătura cu noi dacă știți că aveți o alergie sau o incompatibilitate cu unele ingrediente. Vom crea un produs doar pentru voi pe care să îl folosiți în maxima siguranță.

Da, se poate efectua o comandă și fără a avea un cont înregistrat. Însă dacă veți dori să urmăriți istoricul comenzilor voastre sau să vă reamintiți produsele comandate de-a lungul timpului, vă sugerăm să parcurgeți pașii necesari pentru înregistrarea unui cont.

Dacă optați pentru o livrare prin intermediul Poștei Române, costul transportului este 15 lei.

Dacă optați pentru o livrare prin intermediul unui curier rapid, costul transportului este 20 lei.

După ce goliți 5 ambalaje, le puneți într-o cutiuță de carton, ne trimiteți un mesaj cu intenția de a returna ambalajele goale și noi ne vom ocupa de tot procesul de retur. La următoarea comandă veți primi o reducere de 15% la valoarea facturii, iar curierul care vă va preda coletul cu produsele comandate, va prelua coletul cu ambalajele goale. Costul returnării ambalajelor va fi suportat de noi.