Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Livrare

a)  Livrarea se efectuează la alegerea Cumparatorului, prin intermediul Postei Romane sau prin servicii de curierat rapid, la adresa indicata de catre cumparator. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

b) Pana la o valoare a comenzii de 150 ron, costul transportului va fi suportat de catre cumparator. La o valoare mai mare de 151 ron, costul transportului pe teritoriul Romaniei este suportat de vanzator.

c) Livrarea comenzii se va face in momentul confirmarii platii, daca aceasta nu se efectueaza ramburs.

d) Livrarea se face la adresa indicata de catre Cumparator, pe baza informatiilor declarate de acesta in momentul validarii comenzii. In cazul furnizarii de date eronate din partea Cumparatorului, Vanzatorul nu poate fi considerat responsabil de faptul ca pachetul nu a ajuns in posesia Cumparatorului. In cazul unui retur din motive de adresa gresita, toate costurile de transport, retur si o alta livrare, vor fi suportate exclusiv de catre Cumparator.

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile, cumparatorul pierzand orice drept asupra bunurilor sau a pretului deja achitat.

e) Produsele declarate deteriorate ulterior livrarii, nu se schimba.

f) Vanzatorul nu este responsabil de nerespectarea timpului de livrare, pierderea sau deteriorarea coletelor. In cazul unui colet pierdut de curier, livrarea unui alt colet se face pe cheltuiala firmei de curierat.

g) Probleme de livare datorate transportatorului. Orice anomalie in ceea ce priveste livrarea (daune, produse lipsa fata de comanda, pachet deteriorat, produs spart), trebuie sa fie notata pe formularul de transport sub semnatura Cumparatorului. Cumparatorul trebuie sa instiinteze Vanzatorul asupra oricarei situatii aparute, printr-un e-mail, in termen de 48 ore de la livrare. Fara aceste inscrisuri, orice problema aparuta in timpul livrarii comenzii, nu poate fi remediata.

h) Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 3 zile în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare. In cazul unei erori datorate exclusiv vanzatorului ( alte produse decat cele comandate), restituirea se va face catre Vanzator, cu acordul acestuia si pe cheltuiala lui.

i) Vanzatorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii in caz de forta majora, care include: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, revolte civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de catre Vanzator, față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, in caz de forta majora, este valoarea sumei încasate de la Cumpărător.

Retur de produse

a)   Se pot returna produse neconforme cu specificațiile de pe Site în momentul cumpărării, produse trimise greșit de către Vânzător sau la alt volum decât cel comandat de catre Cumpărător. Nu se pot returna produse folosite sau seturi incomplete. Costul returnării este suportat de Vânzător.

b)   Produsele returnate din cauza unor probleme de calitate vor fi inspectate de Vânzător pe baza procedurilor interne. Dacă Vânzătorul nu constată probleme de calitate, rambursarea sau compensarea nu va fi acceptată.

c)   Înlocuirea produselor returnate sau rambursarea valorii acestora se va efectua în termen de 14 zile lucrătoare, conform O.U.G Nr.34/2014.