Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Ritualul Tuèlle Autentic si cele cinci momente ale sale

Fiecare moment acordat tenului nostru trebuie să fie prețios și plăcut. Tenul are nevoie de atenție, de hrană și de hidratare. Dacă acest lucru se realizează cu ajutorul unor produse naturale cu siguranță el vă va răsplăti odată cu înaintarea în vârstă prin luminozitate, fermitate si riduri mai puține.

Ne-am gândit că o descriere a modului de utilizare a produselor Tuelle Autentic v-ar fi de folos. De ce? Pentru că structura si textura lor este diferită de cele ale produselor cosmetice obișnuite de aceea modul lor de utilizare este puțin diferit.

Pasul 1. Demachierea

Se utilizează Demachiant Tuelle Autentic, 50 ml

Pe o dischetă din bumbac, umezită, se pun câteva picături de demachiant apoi se curață toată fața și delicat în jurul ochilor. Dacă este necesar se reia procedeul. Dacă machiajul este persistent se poate pune  demachiantul direct pe discheta uscată. Este util și la îndepartarea impurităților de pe piele nu doar pentru îndepartarea machiajului.

Pasul 2.  Exfolierea

Se utilizează Crema exfolianta Tuelle Autentic, 30 ml, de două ori pe saptămănă (de exemplu luni si vineri).

Se aplică pe ten într-un strat subțire, apoi cu mișcări circulare se masează fața timp de aproximativ două, trei  minute (atenție în jurul ochilor și a gurii). La final se îndepărtează pudra de aronia cu apă calduță. După exfoliere nu este necesar a se utiliza o altă cremă sau un ser. Exfolierea va fi una blândă deoarece pudra de aronia nu este abraziva și nu irită pielea.

Pasul 3.  Aplicare masca

Se utilizează Masca detoxifiantă cu spirulină Tuelle Autentic, 30 ml, o dată pe saptămănă (de exemplu miercuri).

Se aplică un strat de mască, cu grijă în jurul ochilor și a gurii, în așa fel încât pielea să fie bine acoperită. După jumătate de oră, cu mâinile umede masați fața până când se formează o emulsie care mai apoi se îndepartează foarte ușor cu apă călduța. După aplicarea măștii nu este necesară utilizarea de alte creme sau seruri.

Pasul 4. Aplicare cremă

Cremele pentru diferite tipuri de ten, in ambalaje de 30 ml, se aplică zilnic.

Pe tenul curat si ușor umed se aplică puțină cremă, cât un bob de grâu și se masează fața până când crema intra complet fără a lăsa fața lucioasa. Dacă pielea este deshidratată și necesită mai multă cremă, puteți suplimenta cantitatea aplicată iar excesul poate fi îndepartat cu un servețel uscat și moale. Se aplică dimineața și va asigura protecție pe toată perioada zilei.

Pasul 5. Aplicare ser

Serurile pentru diferite tipuri de ten, în ambalaje de 10 ml se aplică seara.

După duș, sau după ce curățați fața seara, pe tenul ușor umed se aplică doar câteva picături de ser și se masează până la pătrunderea completă în piele. Astfel porii vor rămâne deschiși și vor putea respira pe tot parcursul nopții iar pielea va fi hranită.

Un sprijin util în utilizarea produselor Tuelle Autentic sunt Tonerele pentru ten normal și cel pentru ten sensibil, în ambalaje de 50 ml. Ele se pulverizează pe fața curată, înainte de aplicarea cremei sau a serului, sau pur și simplu în zilele călduroase când tenul are nevoie de hidratare.

În speranța că micul nostru ghid vă va fi de ajutor, vă invităm să vă răsfățați cu produsele Tuelle Autentic. O autentică sursă de nutrienți și elemente active pentru tenul vostru.