Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Tuelle la ‘The woman after 5pm’ in Oradea

De curand am participat la evenimentul “The woman after 5 pm”  cu tema  “Educatia care schimba lumea!”

Un eveniment cu invitati remarcabili, cu discursuri incurajatoare si raspunsuri pentru orice antreprenor la inceput de drum.

Monica Barladeanu cu o poveste fascinanta despre propria ei afacere cu bijuterii hand made, care s-a nascut din nevoia de “a face ceva cu mainile” intr-un moment dificil, un moment cu o incarcatura emotionala majora, generata de cariera profesionala. Curiozitatea, simtul artistic, perseverenta si incapatanarea de a face lucrurile singura, a dus in doar doi ani la cea ce se poate numi deja o afacere de succes.

Mirela Bucoviceanu cu o reteta care poate ajuta orice antreprenor la inceput de drum. Ingredientele: pasiune, seriozitate, curajul de a aduce ceva nou in afacere, calitate, piata, promovare. Un moment tehnic cu o concluzie clara. Orice antreprenor trebuie sa faca lucruri pentru nevoile clientilor lui. Respectarea acestor nevoi este primordiala si sta la baza construirii unei afaceri de succes. Seriozitatea, perseverenta si cunoasterea precisa a pietei in care iti pozitionezi afacerea sunt foarte importante pentru obtinerea unei reusite.

Sorina Bradea – O poveste impresionanta despre cautarea afacerii perfecte si un sfat remarcabil:

“ Cautati-va sursa de energie!”

In fiecare din povestile acestor Doamne, am regasit cate putin, uneori chiar mai mult, din ce mi s-a intamplat sau mi se intampla in cariera. Toate acele stari sinusoidale, trecerea de la agonie la extaz, convinvegerea ca faci bine si indoiala “ pentru cine si pentru ce?”, framantarile despre actiunile tale asupra celorlalti, momentele in care te intrebi daca merita sa continui sau nu. In fiecare din cele trei cazuri, fricile au fost invinse de pasiune si mai ales de placerea de a face lucruri fara a se gandi la aspectul financiar.

Efectul acestui eveniment “after 5pm” asupra mea: MOTIVAREA!

  • Niciodata NU e prea tarziu sa faci lucruri din pasiune.
  • Am inceput sa fac produsele Tuelle, bazandu-ma pe experienta in domeniu, un proiect cu un concept in care cred “Produse cosmetice fara apa”.
  • Vreau si pot sa fac produse de calitate.
  • Vreau sa imi respect clientii.
  • Nu renunt.
  • Pot!