Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Cum comand

a) Valoarea minimă a unei Comenzi este de 50 lei (fără taxa de transport).

b) Produsele oferite spre vânzare pe Site sunt însoțite de documente, în conformitate cu legislația în vigoare.

c) Comenzile sunt efectuate on-line direct pe Site, dar pot fi efectuate si telefonic sau prin e-mail.

d) Cumpărătorul trebuie să se asigure că a furnizat date complete si corecte in momentul efectuarii Comenzii inaine de a o valida. Validarea comenzii, indica acceptarea sumei totale de plata, care urmeaza a fi achitata de catre cumparator, inclusiv toate taxele (TVA, transport). Orice eroare constatata de catre Cumparator in comanda efectuata, va fi comunicata Vanzatorului prin telefon sau e-mail, in vederea solutionarii de comun acord.

e) Produsele “Tuelle Autentic” nu sunt livrate din stoc. Ele au un termen de valabilitate de 6 luni si sunt obtinute prin prelucrare manuala, astfel ca termenul de livrare a unei comenzi este de 3-5 zile lucratoare din momentul validarii comenzii.

f) Daca din motive obiective, unul sau mai multe produse nu pot fi manufacturate in termenul stabilit, Vanzatorul are obligatia de a contacta Cumpărătorul si de a stabili de comun acord termenul de livrare. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare Cumpărătorul nu dă un răspuns sau nu poate fi contactat telefonic, Comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, Vânzătorul nu îl va expedia ulterior în mod automat, in absenta unei comenzi din partea cumparatorului.  În cazul în care produsul lipsă a fost achitat, iar cumpărătorul nu dorește să îl comande din nou, acesta va trebui să solicite expres, in scris, restituirea prețului produsului respectiv.

g) Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 3 zile de la primirea comenzii, în cazul în care a constatat diferențe sau erori cu privire la conținutul coletului. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare.

h) SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a-și selecta cumpărătorii, pentru motive justificate; își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, sau la unele din modalitățile de plată/livrare, ori de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că, în baza conduitei sau activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vanzatorul.

i)  Modificarea unei comenzi

Comanda unui Cumpărător poate fi modificată la cerere în termen de cel mult 4 ore de la efectuarea comenzii, în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 a.m. din următoarea zi lucrătoare. Cumpărătorul poate transmite cererea de modificare a unei Comenzi prin telefon sau email.

In cazul în care o Comandă este predata catre curier, in vederea livrarii, modificarea ei nu mai este posibila.

Orice adăugare de produse la o Comandă care a fost deja predata curierului in vederea expedierii, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă, fără legătură cu comanda precedenta.

In cazul în care Cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi, Cumpărătorul trebuie să solicite expres cumularea acestor comenzi, în caz contrar, Vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

j)  Renunțarea la comandă

In cazul în care comanda a fost plătită și expediată, aceasta nu mai poate fi anulata. Dacă preluarea de către Cumpărător este refuzată, Vânzătorul va returna Cumparatorului, suma achitata de catre acesta, minus întregul cost al transportului de retur si o penalizare de 0.1% din valoarea comenzii.

In cazul în care este anulata o comanda  plătită si neexpediată, Vânzătorul va percepe o penalizare de 0.1% din valoarea comenzii, astfel va returna Cumparatorului suma achitata minus penalizarea de 0.1% din valoarea comenzii.

In cazul în care o comanda nu a fost plătită și nici expediată, renunțarea se poate face telefonic sau prin email fara a fi perceputa nicio taxă.

k)  Informatii plata

Comanda  poate fi plătită prin:

  • Ramburs la curier
  • Transfer bancar
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!