Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Termeni si conditii

In cadrul magazinului on-line “tuelleautentic.com”, orice comanda de produs, necesita consultarea si acceptarea prealabila de catre cumparator a Termenilor si Conditiilor afisate pe acest site. Validarea unei comenzi presupune acceptarea completa a acestora. Aceasta validare are valoare de “semnatura digitala”.

In conditii normale, conditiile generale de vanzare in vigoare sunt cele de pe site din momentul validarii comenzii. Conditiile generale de vanzare pot fi modificate prin negociere directa intre Vanzator si Cumparator. Dacă oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

“TUELLE AUTENTIC” – este  marcă înregistrată la OSIM.

Termeni si conditii

1. Definire termeni:

Vânzător – SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care efectuează o Comandă.

Comandă – Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului sau prin telefon, intenția sa de a achizitiona bunuri de pe Site.

Produs – produse cosmetice marca “Tuelle Autentic” comercializate prin modalitatile mentionate mai sus.

2. Obiect

“Termenii si conditiile” sunt menite sa defineasca drepturile si obligatiile partilor, vanzator/cumparator, in cadrul vanzarilor on-line a produselor marca “Tuelle Autentic”.

3. Facturarea produselor

a)  O comanda efectuata pe site, telefonic sau prin email, devine definitiva in momentul confirmarii acesteia de catre Cumpărător, care astfel isi exprima acordul cu privire la modalitatea in care Vânzatorul își derulează operațiunile comerciale.

b)  Vânzatorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din Comandă, pentru motive justificate. În acest caz, Vanzatorul va anunța Cumpărătorul, la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția sa, in momentul onorarii Comenzii și va returna suma achitată, in cazul in care a fost efectuata o plata pentru produsele ce nu vor fi livrate.

c) Factura tine loc de contract de vânzare-cumpărare, conform legislației în vigoare.

d) Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător, în momentul în care comanda este achitata integral și primită de Cumpărător.

4. Dovada tranzactiei

Inregistrarile efectuate in baza de date a  SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL, in conditii de siguranta, sunt considerate dovada comunicarii intre parti, a comenzilor si platilor efectuate (in conformitate cu Legea 677/2001 art. 20 alin (1) si ordinul 52/2002).

Arhivarea ordinelor de cumparare si a facturilor pe suport viabil si durabil, pot fi utilizate ca probe in situatia unui eventual litigiu intre parti.

5. Răspunderea părtilor

a) Prin vizitarea magazinului on-line și/sau prin plasarea unei Comenzi, Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului.

b) Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către Vanzator, cu respectarea legislatiei romane in vigoare, care reglementeaza activitati comerciale de acest tip.

c) Vanzatorul a depus toate diligentele pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate pe acest site, pentru cumparatori, dar nu este responsabil pentru consecintele, incidentele si daunele care provin din transmiterea electronica, din inexactități tehnice apărute pe Site, erori dactilografice, documentație, ilustrații sau imagini eronate. Informațiile prezentate pe Site sunt actualizate, imbunatatite sau modificate periodic.

d)  În cazul în care anumite produse sunt listate pe Site la preț eronat, in mod neintentionat,  Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula orice Comandă care conține astfel de produse. În cazul in care a fost anulata o comanda platita, Vanzatorul va returna suma achitata în contul Cumpărătorului.

e)  În orice moment, Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica politicile, Termenii și Condițiile, de a corecta orice erori care apar în Site sau în cadrul comunicărilor electronice/verbale, prin notificari prealabile efectuate prin intermediul site-ului.

6. Declinarea răspunderii și utilizarea produselor

a) Vanzatorul depune toate diligentele pentru a descrie produsele cât mai exact și explicit, punand la dispozitia cumparatorului orice informatie legata de modul de utilizare al produselor. Cade în sarcina Cumpărătorului de a aprecia, in functie de descrierea produselor pusa la dispozitie pe acest Site, care produs se potriveste cel mai bine nevoilor lui.

b)   Cumparatorul care intenționează să comande produsele “Tuelle Autentic”, trebuie să decida singur asupra oportunitatii achizitiei acestora, pentru un anumit scop sau utilizare.

c)  Informațiile despre aceste produse nu trebuie să fie folosite ca un substitut pentru consultul medical și nu ar trebui cumpărate sau administrate pentru a trata afecțiuni medicale sau boli. Cumpărătorul ar trebui să achiziționeze produsele “Tuelle Autentic”, înțelegând clar că acestea nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală.

d)  Prin achiziționarea și utilizarea produselor “Tuelle Autentic”, Cumpărătorul trebuie să se asigure că deține cunoștințele necesare despre condițiile de siguranță, depozitarea și utilizarea adecvată a acestora. Cumpărătorul este de acord să inspecteze cu atenție toate bunurile primite și să raporteze orice probleme în cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 3 zile de la primirea comenzii. Cumpărătorul este de acord că nu va face Vânzătorul responsabil pentru orice probleme care apar de la depozitarea și utilizarea necorespunzatoare a produselor achiziționate.

7. Preturi

Preturile afisate sunt exprimate in lei si contin TVA.

Aceste preturi nu contin costurile de transport, care vor fi achitate de catre cumparator.

Costurile de transport sunt adaugate in functie de valoarea produselor comandate precum si de conditiile impuse de societatea aleasa de Cumparator sa efectueze serviciul de curierat.

Campaniile de promotii, conditiile de aplicare a discount-urilor si reducerilor de pret, vor fi prezentate in detaliu pe site, in momentul lansarii lor, precizandu-se cu exactitate si durata promotiilor.

8. Comanda

a) Valoarea minimă a unei Comenzi este de 50 lei (fără taxa de transport).

b) Produsele oferite spre vânzare pe Site sunt însoțite de documente, în conformitate cu legislația în vigoare.

c) Comenzile sunt efectuate on-line direct pe Site, dar pot fi efectuate si telefonic sau prin e-mail.

d) Cumpărătorul trebuie să se asigure că a furnizat date complete si corecte in momentul efectuarii Comenzii inaine de a o valida. Validarea comenzii, indica acceptarea sumei totale de plata, care urmeaza a fi achitata de catre cumparator, inclusiv toate taxele (TVA, transport). Orice eroare constatata de catre Cumparator in comanda efectuata, va fi comunicata Vanzatorului prin telefon sau e-mail, in vederea solutionarii de comun acord.

e) Produsele “Tuelle Autentic” nu sunt livrate din stoc. Ele au un termen de valabilitate de 6 luni si sunt obtinute prin prelucrare manuala, astfel ca termenul de livrare a unei comenzi este de 3-5 zile lucratoare din momentul validarii comenzii.

f) Daca din motive obiective, unul sau mai multe produse nu pot fi manufacturate in termenul stabilit, Vanzatorul are obligatia de a contacta Cumpărătorul si de a stabili de comun acord termenul de livrare. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare Cumpărătorul nu dă un răspuns sau nu poate fi contactat telefonic, Comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, Vânzătorul nu îl va expedia ulterior în mod automat, in absenta unei comenzi din partea cumparatorului.  În cazul în care produsul lipsă a fost achitat, iar cumpărătorul nu dorește să îl comande din nou, acesta va trebui să solicite expres, in scris, restituirea prețului produsului respectiv.

g) Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 3 zile de la primirea comenzii, în cazul în care a constatat diferențe sau erori cu privire la conținutul coletului. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare.

h) SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a-și selecta cumpărătorii, pentru motive justificate; își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, sau la unele din modalitățile de plată/livrare, ori de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că, în baza conduitei sau activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vanzatorul.

i)  Modificarea unei comenzi

Comanda unui Cumpărător poate fi modificată la cerere în termen de cel mult 4 ore de la efectuarea comenzii, în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 a.m. din următoarea zi lucrătoare. Cumpărătorul poate transmite cererea de modificare a unei Comenzi prin telefon sau email.

In cazul în care o Comandă este predata catre curier, in vederea livrarii, modificarea ei nu mai este posibila.

Orice adăugare de produse la o Comandă care a fost deja predata curierului in vederea expedierii, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă, fără legătură cu comanda precedenta.

In cazul în care Cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi, Cumpărătorul trebuie să solicite expres cumularea acestor comenzi, în caz contrar, Vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

j)  Renunțarea la comandă

In cazul în care comanda a fost plătită și expediată, aceasta nu mai poate fi anulata. Dacă preluarea de către Cumpărător este refuzată, Vânzătorul va returna Cumparatorului, suma achitata de catre acesta, minus întregul cost al transportului de retur si o penalizare de 0.1% din valoarea comenzii.

In cazul în care este anulata o comanda  plătită si neexpediată, Vânzătorul va percepe o penalizare de 0.1% din valoarea comenzii, astfel va returna Cumparatorului suma achitata minus penalizarea de 0.1% din valoarea comenzii.

In cazul în care o comanda nu a fost plătită și nici expediată, renunțarea se poate face telefonic sau prin email fara a fi perceputa nicio taxă.

9. Livrare

a)  Livrarea se efectuează la alegerea Cumparatorului, prin intermediul Postei Romane sau prin servicii de curierat rapid, la adresa indicata de catre cumparator. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

b) Pana la o valoare a comenzii de 150 ron, costul transportului va fi suportat de catre cumparator. La o valoare mai mare de 151 ron, costul transportului pe teritoriul Romaniei este suportat de vanzator.

c) Livrarea comenzii se va face in momentul confirmarii platii, daca aceasta nu se efectueaza ramburs.

d) Livrarea se face la adresa indicata de catre Cumparator, pe baza informatiilor declarate de acesta in momentul validarii comenzii. In cazul furnizarii de date eronate din partea Cumparatorului, Vanzatorul nu poate fi considerat responsabil de faptul ca pachetul nu a ajuns in posesia Cumparatorului. In cazul unui retur din motive de adresa gresita, toate costurile de transport, retur si o alta livrare, vor fi suportate exclusiv de catre Cumparator.

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile, cumparatorul pierzand orice drept asupra bunurilor sau a pretului deja achitat.

e) Produsele declarate deteriorate ulterior livrarii, nu se schimba.

f) Vanzatorul nu este responsabil de nerespectarea timpului de livrare, pierderea sau deteriorarea coletelor. In cazul unui colet pierdut de curier, livrarea unui alt colet se face pe cheltuiala firmei de curierat.

g) Probleme de livare datorate transportatorului. Orice anomalie in ceea ce priveste livrarea (daune, produse lipsa fata de comanda, pachet deteriorat, produs spart), trebuie sa fie notata pe formularul de transport sub semnatura Cumparatorului. Cumparatorul trebuie sa instiinteze Vanzatorul asupra oricarei situatii aparute, printr-un e-mail, in termen de 48 ore de la livrare. Fara aceste inscrisuri, orice problema aparuta in timpul livrarii comenzii, nu poate fi remediata.

h) Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 3 zile în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare. In cazul unei erori datorate exclusiv vanzatorului ( alte produse decat cele comandate), restituirea se va face catre Vanzator, cu acordul acestuia si pe cheltuiala lui.

i) Vanzatorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii in caz de forta majora, care include: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, revolte civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de catre Vanzator, față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, in caz de forta majora, este valoarea sumei încasate de la Cumpărător.

10. Plată

Comanda  poate fi plătită ramburs, în momentul livrării comenzii sau prin transfer bancar.

Stabilirea unor termene de plata sau a unor alte modalitati de plata se face prin semnarea unui contract, prin negociere de termeni si conditii.

11. Dreptul de retragere din contractul de vanzare cumparare

Produsele cosmetice “Tuelle Autentic” intra sub incidenta O.U.G Nr.34/2014, art.16.

Cumparatorul nu se poate retrage din contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

– furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

– furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

12. Politica de returnare

a)   Se pot returna produse neconforme cu specificațiile de pe Site în momentul cumpărării, produse trimise greșit de către Vânzător sau la alt volum decât cel comandat de catre Cumpărător. Nu se pot returna produse folosite sau seturi incomplete. Costul returnării este suportat de Vânzător.

b)   Produsele returnate din cauza unor probleme de calitate vor fi inspectate de Vânzător pe baza procedurilor interne. Dacă Vânzătorul nu constată probleme de calitate, rambursarea sau compensarea nu va fi acceptată.

c)   Înlocuirea produselor returnate sau rambursarea valorii acestora se va efectua în termen de 14 zile lucrătoare, conform O.U.G Nr.34/2014.

13.   Reclamații

a) Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, Cumpărătorul trebuie să le solutioneze în termen de 2 zile de la primirea produselor. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare.

b) Pentru returnarea produselor se vor lua în considerare condițiile enumerate în Articolul 11 si 12, tinand cont de faptul ca produsele Tuelle Autentic presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului Vanzatorului asupra condiţiilor de păstrare și manipulare efectuate de catre Cumparator.

14. Drepturi de proprietate asupra continutului Site-ului

a)  Conținutul Site-ului este proprietatea exclusivă a  SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL, care are toate drepturile obținute în acest sens, inclusiv prin licențe de utilizare sau publicare.

b)  Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, transferul, utilizarea, reproducerea sau afișarea conținutului de pe Site, decât cu acordul scris expres al SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL.

15. Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator, de a modifica sau afecta conținutul Site-ului administrat de  SC TUELLE AUTENTIC COSMETICS SRL, va fi considerată tentativă de fraudare, aceasta fapta fiind considerata penala si urmand a fi cercetata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

16. Litigii

Orice litigiu apărut între Cumpărător și Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente conform legii.

17. Forta majora

Oricare din parti este exonerata de raspundere privind neindeplinirea sau indeplinirea  cu intarziere a obligatiilor sale, in cazul aparitiei unui caz de forta majora (definit in spiritul prevederilor Codului Civil)- notificat in conditiile legii.

18. Prelucrarea datelor cu caracter personal

În vederea livrării bunurilor și serviciilor comandate, confirmării Comenzii, informării Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare al Clienților, activități administrative și de media, prin acceptarea termenilor si conditiilor si plasarea comenzii sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon, parola acces cont site. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (astfel cum este prevazut si in art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulamentul).
Situațiile în care www.tuelleautentic.com va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:


a). Înregistrare date pe site-ul www.tuelleautentic.com

Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a efectua, prelucra și livra comanda dumneavoastră. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.

De asemenea, în timpul utilizării platformei www.tuelleautentic.com sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul de căutări al Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv optimizarea funcționarii platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

b). Abonare la Newsletter;

Scopul de prelucrare a datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre produsele noastre și evenimentele organizate de noi și de marketing direct și publicitate;

Cine are acees la datele dumneavoastră?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;

2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;

3. Servicii de facturare – nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

4. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

5. Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;

6. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;

7. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;

8. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, CNP.

9. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, CNP.

Cât timp sunt stocate datele dumneavoastră?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție (3 ani).

Care sunt drepturile dumneavoastră?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea www.tuelleautentic.com o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., www.tuelleautentic.com poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;

– dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către www.tuelleautentic.com a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; www.tuelleautentic.com va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea www.tuelleautentic.com ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar www.tuelleautentic.com are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine www.tuelleautentic.com în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; www.tuelleautentic.com va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea www.tuelleautentic.com restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite www.tuelleautentic.com să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) www.tuelleautentic.com nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale www.tuelleautentic.com prevalează asupra drepturilor Dvs.; www.tuelleautentic.com va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;

– dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către www.tuelleautentic.com într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la www.tuelleautentic.com la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

– dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;

 dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

– dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de www.tuelleautentic.com pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Cum aveți acces la datele dumneavoastră?

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa: tuelle.info@gmail.com.

www.tuelleautentic.com vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.


Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de www.tuelleautentic.com – gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, www.tuelleautentic.com poate:

(i) fie să perceapă o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;

(ii) fie să refuze să dea curs cererii.


Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de www.tuelleautentic.com, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!