Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

" Intotdeauna am fost fascinata de complexitatea lucrurilor simple. "

ING. CHIMIST CARMEN LEZEU
thumbnail

2015 - prezent

Ne-am luat angajamentul de a respecta natura

Curiozitatea mea a fost într-o oarecare măsură mulțumită atunci când am descoperit chimia. Este extrem de interesant să înțelegi cum din câteva elemente se formează aproape totul în jurul nostru. De exemplu, apa în starea ei pură este compusă doar din hidrogen și oxigen. Aerul este format din compușii a 5 elemente : azot, oxigen, argon, carbon și hidrogen. 

Atât de simplu și atât de complex. Viața noastră depinde de ele. Noi și tot ce este viu în jurul nostru, avem în structura elemente simple, legate cu ajutorul energiilor în structuri complexe. 

Evoluția tehnologiei ne-a îndepărtat tot mai mult de “nucleul atomului”. De aceea eu cred că nu trebuie să uităm că orice lucru are un nucleu, și că natura este cea cu care facem schimb de elemente simple pentru a păstra echilibrul, energiile pozitive și frumusețea.

Acesta este gândul care după 30 de ani de muncă în domeniul chimiei de sinteză, m-a determinat să aleg calea chimiei naturii. 

Am fondat Tuelle Autentic în 2015, pentru că îmi doresc să restabilesc legătura dintre noi și natură, să redau acel sentiment de bucurie și comfort.

Carmen Lezeu

DE CE TUELLE?

Tuelle este o experienta unica; aceea de a trai în sinergie cu natura

" Simplitatea este partea esenţială a lucrurilor complicate. "

Constantin Brancusi