Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Te ajutam sa ajuti copiii cu probleme neuromotorii – Editie de iarna cu Tuelle

Proiectul Tuelle a fost construit respectand valori fundamentale fata de mediu, context si oameni. Astfel, de ceva vreme planificam sa sprijinim aceste principii in primul rand direct, fata de utilizatorii produselor noastre, iar in al doilea rand indirect, fata de anumite cauze care necesita atentie. Pentru aceasta initiativa am contactat fundatia Mihai Nesu. 

Impreuna cu voi, putem sa ajutam copiii cu dizabilitati neuromotorii sa aiba acces la terapii de specialitate, directionand o parte din vanzarile lunii Decembrie, catre fundatie pentru achizitia de echipamente necesare. 

Fundatia Mihai Nesu sprijina copiii cu dizabilitati neuromotorii din România prin implicarea in proiecte si actiuni caritabile, in vederea imbunatatirii starii lor de sanatate. Fundatia isi propune sa infiinteze noi centre de recuperare pentru copii la standarde internationale si sa contribuie la dotarea centrelor deja existente in scopul oferirii unui cadru optim de recuperare.

Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii are scopul de a schimba viata copiilor cu dizabilitati pe termen lung prin imbunatatirea abilitatilor neuromotorii. In cadrul centrului copiii fac zilnic kinetoterapie, hidroterapie, logopedie, terapie ocupationala.

In cadrul Centrului de recuperare Sfantul Nectarie din Oradea, copiii cu dizabilitati au ocazia sa faca o terapie unica in tara, Therasuit Method. O sesiune de Therasuit Method dureaza 3 saptamani si se lucreaza zilnic, intensiv, 3h/zi cu acelasi copil. 5 terapeuti MNF au fost instruiti in Praga si in Kuwait, pentru specializarea in aceasta metoda.

Pentu mai multe informatii legate de Fundatia Mihai Nesu: http://www.fundatiamihainesu.r