Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Azi vorbim despre cafea. O altfel de cafea.

Ce este Ganoderma Lucidum?

Ganoderma Lucidum este o ciuperca care creste in Asia. Beneficiile ei sunt cunoscute din antichitate. Este utilizata in medicina alternativa in China de sute de ani. Aceasta planta, denumita si “elixirul tineretii” sau “ciuperca nemuririi”, are peste 200 de elemente active. Contine:

  • de 8 ori mai mult omega3 decat somonul,
  • de 6 ori mai mult calciu decat laptele,
  • de 7 ori mai multa vitamina C decat portocala,
  • de 15 ori mai mult magneziu decat broccoli,
  • de 3 ori mai mult fier decat spanacul,
  • de 3 ori mai multi antioxidanti dacat afinele,
  • cantitatea cea mai mare de proteina vegetala fata de orice alte leguma.

De ce este GANODERMA LUCIDUM un ingredient miraculos?

Ganoderma Lucidum este un supraaliment adaptogen. Odata ajuns in organism actioneaza acolo unde este nevoie, incepand cu o detoxifiere generala si apoi in profunzime, purificare, reglarea functionarii organelor interne, recuperarea partilor afectate ale organismului.

Ganoderma lucidum ajuta la eliminarea toxinelor, stimuleaza sistemul imunitar, este antiinflamator, antialergenic, si cel mai puternic antitumoral natural. Imbunatateste circulatia sangelui, echilibreaza pH-ul, oxigeneaza organismul fiind  un energizant natural fara efecte secundare,  iar antioxidantii previn îmbatranirea si mentin supletea pielii.

Toti ne dorim sa fim sanatosi si sa incetinim procesul natural de imbatranire. Cum putem face asta fara a renunta la placerea de a consuma o cafea espresso sau café latte, o cafea moca sau o ciocolata calda?

ORGANO GOLD a avut ideea geniala de a creea cafea si ceai, infuzate cu GANODERMA LUCIDUM. Astfel fara a ne schimba obiceiurile si mai ales fara a renunta la micile placeri, putem consuma produse cu gustul cunoscut si cu infinite beneficii pentru sanatate. Regasim comorile pamantului intr-o ceasca. Ceasca placerii si a sanatatii.

Ganoderma transforma o cafea acida intr-o cafea alcalina, restabilind astfel echilibrul acido-bazic al organismului. Concentrarea Ganodermei in capsule care contin planta in cele trei forme ale ei: planta matura, miceliu sau spori, contribuie la o detoxifiere si o imunizare a organismului. Aceasta planta asigura toti nutrientii necesari, vitaminele si mineralele importante pentru buna functionare a organismului nostru.

Pe noi ne-a convins! Pe voi?

Daca vreti sa aflati mai multe despre produsele Organo Gold si beneficiile lor asupra sanatatii apelati la doamna Daniela Negru.

Tel: 0740/278120    

http://www.danielanegru.myorganogold.com/ro-ro/