Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Un Spa 100% natural si personalizat la tine acasa. Afla cum!

Trăim în era vitezei. Toți suntem grăbiți și stresați, dar uneori, între toate lucrurile pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit, e necesar să mai avem și momentele noastre de răsfăț și relaxare. 

Deși poate ți se pare mai ușor să mergi la un Spa clasic, a-ți pregăți singură propriul Spa acasă este mult mai comod, mai practic și mai personal. Așa că am pregătit pentru voi, dragi cititori, un ritual de îngrijire a corpului acasă, doar cu ingrediente 100% naturale. 

Primul pas în organizarea unui moment de răsfăț cu un spa la ține acasă este să creezi un mediu ideal, atât pentru îngrijirea pielii, cât și pentru îngrijirea minții și a sufletului. Deconectează-te de toate gadget-urile pe care obișnuieșți să le foloseșți, închide-ți telefonul, laptopul, smartwatch-ul și orice altceva care ar putea să îți distragă atenția de la momentul tău de relaxare. 

Al doilea pas este să pregăteșți produsele tale Tuelle preferate: fie că este vorba despre crema exfoliantă pentru orice tip de tenuleiul hidratant de corpuleiul antivergeturi sau uleiul pentru fermitate bust

Al treilea pas este să te bucuri de baia ta relaxantă, dar între timp poți aplica o crema exfoliantă naturală de corp. Astfel, pielea ta se curață în profunzime, iar elementele active ale cremei vor acționa la nivel celular, stimulând producția de colagen. Pielea ta devine catifelată și hidratată.

Tot aici, îți recomandăm să introduci cel mai nou produs nou Tuelle, care va completă pachetul ideal pentru Spa, fiind din fibre 100% naturale. Este un produs care va veni în sprijinul produselor noastre, contribuind la exfolierea perfectă și delicată a pielii tale: o mănușă pentru exfoliere! 

Care este povestea ei? 

Totul a început cu o pânză din fibră naturală de cânepă, obținută într-un proces 100% natural, începând de la semănat, cules, recoltat, până la procesul complex de obținere a fibrei din plantă: topit, uscat, melitat, pieptănat, tors, terminând mai apoi cu țesutul într-un război de țesut manual.

Provenită din natură, obținută manual, am știut că e pânza perfectă pentru mănușa noastră. Este în spiritul conceptului Tuelle, așa că, în scurt timp pânza a fost transformată într-o mănușă a cărei utilizare în procesul de exfoliere ne aduce o mulțime de beneficii:

  • Îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii 
  • Stimulează circulația
  • Susține sănătatea sistemului limfatic
  • Crește eficiența cremelor aplicate
  • Stimulează terminațiile nervoase ale pielii oferind o senzație de bine

Fibră de cânepă este cea mai puternică și rezistentă fibră naturală. Astfel mănușa pentru exfoliere poate fi spălată în mașina pentru spălat rufe: 

  • Utilizând detergent pentru rufe albe
  • La o temperatură de 60 ºC
  • Nu se utilizează balsam pentru rufe
  • NU SE CALCĂ

Respectând aceste reguli veți avea cel mai natural, trainic și eficient ajutor în procesul de exfoliere. 

După ce terminăm cu exfolierea, tenul are nevoie de îndepărtarea efectului nociv al poluării în orice sezon, iar tu poți să îi oferi asta cu ajutorul măștii detoxifiante Tuelle. Această are proprietăți purificatoare, cicatrizante, reduce porii dilatati, elimina petele și iritațiile. Pe lângă toate aceste beneficii, mai are și un efect de calmare, împrospătare și reducere a ridurilor.

E timpul acum pentru răsfățul pielii corpului, așa că ultimul pas este este aplicarea de uleiuri naturale care să-i redea fermitatea și catifelarea. Alege preferatul tău din gama Tuelle de uleiuri de corp: Uleiul nutritivUleiul regenerantUleiul tonifiant sau Uleiul Antireumatic. Pentru că frumusețea nu trebuie să compromită sănătatea, Produsele Tuelle conțin doar materii prime vegetale, în formulări inovative care conduc la rezultate vizibile.

La final, bucură-te de acest moment încă 10 minute, este doar al tău și amintește-ți că trebuie să te bucuri de clipă prezentă. Desigur și de pielea ta strălucitoare, hidratata și catifelată, în urmă acestui Spa personalizat la ține acasă!  

PS: Nu uită că și mâinile tale au nevoie de o hidratare corespunzătoare!